surprisebirthday

#Shushu #surprisebirthday #Mermaid๐Ÿงœ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธโค๏ธ

Combo Pelok Cium is DONE . Mempunyai 9 jenis Cookies yg MELETOPSSS. Macam2 oiiii Boleh refer pada gambar ye syg . Hanya pada MUSIM RAMADHAN n RAYA sahaja taw. . . . #TakdeCookiesXRayaOiii" . Meh mana yang berminat nak ORDER whatsapp Ella ๐Ÿ™‹๐Ÿ’ www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery . Delivery direct to your dear ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ #ellaellysabrinabakery #kambingperapsabrinabakery #cakes #dessert #cookies #sentul #batucaves #delivery1KLdanSELANGOR #kekviral #cheeseleleh #keksedap #kekmewah #surprisebirthday #comelpipimerah #raya2018 #kitaOK #hantudessert #fooddelivery #mrgrey #gemokisawesome #igshopmalaysia #ame2018 #desserthunter #bazarpaknil #fattzura #ctdk #weddingcakes #cakestagram

Family fun at @nicarmit surprise 40th! So much love, laughter, dancing, devine cocktails, (aka Caleb our talented barman) music (aka Jacob our talented muso & his band) food, & epic cake (by Nicโ€™s sis Bec) all orchestrated by my bro Chris. Not sure how they managed to keep it all a surprise! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ–๐Ÿผโœจ๐Ÿ˜˜

RUGI...RUGII...!! ๐Ÿ˜ฑ . Rugiiiiiiii sayang2 tak berhari raya dgn biskut raya dari BAKERY NO 1 MALAYSIA SABRINA BAKERY . Yang pakar dalam mengeluarkan biskut premium tapi harga kasih sayang . 40 RIBU balang bakal diedarkan 20 RIBU telah pun di booking! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Cepat sayang2..sebelom kehabisan! . Meletopss uolls.. Bila tetamu tgok atas meja korang hidangkan biskut raya Mamasab by Sabrina Bakery.. Baru lah rayaaa!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Meh mana yang berminat nak ORDER whatsapp Ella ๐Ÿ™‹๐Ÿ’ www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery . Delivery direct to your dear ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ #ellaellysabrinabakery #kambingperapsabrinabakery #cakes #dessert #cookies #sentul #batucaves #delivery1KLdanSELANGOR #kekviral #biskutrayasedap #keksedap #biskutraya2018 #surprisebirthday #comelpipimerah #raya2018 #kitaOK #hantudessert #fooddelivery #mrgrey #gemokisawesome #igshopmalaysia #ame2018 #desserthunter #bazarpaknil #fattzura #ctdk #weddingcakes #cakestagram #fondantcake #cakelover

Sempat buat 1 Surprise delivery hari ni yeayyy... Jomm kita p cari Muhamad Khuzairy Bin Mohd Khudzir iaitu suami tersayang kepada #FatinAmirah sempena birthday encik suami beliau hari ni ๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐ŸŽ‰๐Ÿ˜๐Ÿซ . . Rasa pelik gak..sbb hr ni ahad kena hantar tempat kerja...da la Bangla pak guard tu kt org semua cuti ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ehh xleh jd ni kena call dulu.. menyamar jd kurier service konon2 ada brg nk hantar... Xleh gtau brg apa br lah Surpriseeee ๐ŸŽ‰๐Ÿซ๐Ÿ˜ . . Hikhik seronok kan tiba2 je dpt Surprise dr isteri n anak2 tersayang mcm ni... siapa lg nk buat Surprise jomm whtsp 01121209470 ๐ŸŽ‰๐Ÿ’๐Ÿ˜๐Ÿซ . . ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ Wasap.my/601121209470 #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight

Sempat buat 1 Surprise delivery hari ni yeayyy... Jomm kita p cari Muhamad Khuzairy Bin Mohd Khudzir iaitu suami tersayang kepada #FatinAmirah sempena birthday encik suami beliau hari ni ๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐ŸŽ‰๐Ÿ˜๐Ÿซ . . Rasa pelik gak..sbb hr ni ahad kena hantar tempat kerja...da la Bangla pak guard tu kt org semua cuti ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ehh xleh jd ni kena call dulu.. menyamar jd kurier service konon2 ada brg nk hantar... Xleh gtau brg apa br lah Surpriseeee ๐ŸŽ‰๐Ÿซ๐Ÿ˜ . . Hikhik seronok kan tiba2 je dpt Surprise dr isteri n anak2 tersayang mcm ni... siapa lg nk buat Surprise jomm whtsp 01121209470 ๐ŸŽ‰๐Ÿ’๐Ÿ˜๐Ÿซ . . ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ Wasap.my/601121209470 #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight

Sempat buat 1 Surprise delivery hari ni yeayyy... Jomm kita p cari Muhamad Khuzairy Bin Mohd Khudzir iaitu suami tersayang kepada #FatinAmirah sempena birthday encik suami beliau hari ni ๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐ŸŽ‰๐Ÿ˜๐Ÿซ . . Rasa pelik gak..sbb hr ni ahad kena hantar tempat kerja...da la Bangla pak guard tu kt org semua cuti ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ehh xleh jd ni kena call dulu.. menyamar jd kurier service konon2 ada brg nk hantar... Xleh gtau brg apa br lah Surpriseeee ๐ŸŽ‰๐Ÿซ๐Ÿ˜ . . Hikhik seronok kan tiba2 je dpt Surprise dr isteri n anak2 tersayang mcm ni... siapa lg nk buat Surprise jomm whtsp 01121209470 ๐ŸŽ‰๐Ÿ’๐Ÿ˜๐Ÿซ . . ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ Wasap.my/601121209470 #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight

Happy birthday Queen! Love you momma!!! Surprising you was so worth it!!โ€™ โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

Home made birthday cake for the Queen!

How cute is my mom!? Jen and I flew into Sacramento today for my momโ€™s 60th surprise birthday party. About 8 seconds in to this video you can see her notice me and Jen ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Her reaction is priceless! Happy birthday mom!!!

Alhamdulillah dah siapp... Jomm hantar ke Petaling Jaya hari ni 27/5/2018..sempena birthday seseorg ๐ŸŽ‰๐Ÿซ๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐Ÿ˜ siapa lg nk buat Surprise utk org tersayang jomm wasap.my/601121209470 ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ Wasap.my/601121209470 #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight

Alhamdulillah dah siapp... Jomm hantar ke Petaling Jaya hari ni 27/5/2018..sempena birthday seseorg ๐ŸŽ‰๐Ÿซ๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐Ÿ˜ siapa lg nk buat Surprise utk org tersayang jomm wasap.my/601121209470 ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ Wasap.my/601121209470 #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight

Alhamdulillah dah siapp... Jomm hantar ke Petaling Jaya hari ni 27/5/2018..sempena birthday seseorg ๐ŸŽ‰๐Ÿซ๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐Ÿ˜ siapa lg nk buat Surprise utk org tersayang jomm wasap.my/601121209470 ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ Wasap.my/601121209470 #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight

Selamat ketemu tgl & bln lahir teman hidupku, teman seperjuangan dan teman sekasurku Kektun Imam (260518), barakallah fii umrik๐Ÿ’œ Smg sisa usianya diberkahi, diberi kesehatan ( jng sakit pinggang terus krn sebentar lg gendong DETUN cucu perdana kita) rizkinya dimudahkan ( krn sebentar lg DETUN minta dibeliin maenan), smg jd IMAM kel dunia akhirat ( krn IMAM SUGANDHI nama di akte) dan tetap jd Kektun yg serba bisa dan menantu nya @ronijaelani pun tdk bisa mengalahkan keahlian mertuanya๐Ÿ˜ Ma'afkan kami yg Kektun kl surprise th ini keadaan lulungu krn dibangunin sklian mkn sahur, tp Kektun tetap senyum dan keriput kita berdua makin menampakan kita sdh sama2 tua. I love you till jannah๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ’š . . #bersyukurdanterusbersyukur #milad26mei2018temanhidupku #keluargabahagia #surprisebirthday #kasihsayangtiadaahir #bahagiaduniaakhirat